Marie Smeets

Marie Smeets

Hoe filmpjes maken over aankopen bij de Action tot een groot succes op TikTok kan leiden. Wat nog beter werkt is gewoon jezelf zijn en dat is precies waar Marie in uitblinkt. Ze doet het omdat ze het graag doet en hoopt dan ook haar positiviteit over te dragen naar anderen.

Giana de Kat

Giana de Kat

Wanneer je al een hele tijd straffe content maakt op sociale media en het ook nog eens tot de top 10 in het televisieprogramma / talentenzoektocht ‘K2 zoekt K3’ schopt, staat er ongetwijfeld een mooie toekomst voor de deur. Giana blijft echter met de voetjes op de grond en houdt ervan om positieve content te maken en hard verder te werken aan haar carrière. Naast muziek wordt ze zelf ook vrolijk van kleding, beauty, kaarsjes, natuur en dieren. Dit alles terwijl ze het zo authentiek mogelijk probeert te houden op TikTok en Instagram.

Julie Houtman

Julie Houtman

Open en eerlijk over co-ouderschap… Julie Houtman staat sterk als lerares, schrijfster, maar vooral als mama. Samen met haar zoontje Emile zijn we erg trots om hen in ons team te verwelkomen!

Imea Denooze

Imea Denooze

Van tv naar bioscopen en theaters tot het Sportpaleis, Imea is overal! Ze kent haar succes door onder andere haar hoofdrol in de Studio 100-serie ‘Gamekeepers’, haar prestaties in bioscoopfilms zoals Bittersweet Sixteen en Rewind, terwijl ze ook nog eens Prinses Fenne speelde in Ketnet Musical de Finale. Wie ze nog niet eerder aan het werk zag, heeft ze mogelijks wel al gehoord, want op regelmatige basis spreekt ze ook stemmetjes in zoals Ella in Interstellar Ella. Te zien op Ketnet / VRT MAX. Als kers op de taart werd ze in 2023 ook genomineerd als Ketnet-ster van het jaar tijdens het Gala van de Gouden K’s!
Haar doel op sociale media? Mensen aanzetten om hun dromen te volgen en te genieten van het leven. Imea is dan ook het levende bewijs dat als je iets echt graag wilt en er volledig voor gaat, het uiteindelijk ook lukt!
Kamilla Steczkowska

Kamilla Steczkowska

Kamilla is een Belgisch Poolse actrice, regie assistent, erg creatieve illustrator and bovenal iemand met grote dromen. Je hebt haar vermoedelijk wel al eens op tv of in de bioscoop gezien in Vloglab en The Voice Kids Extra op VTM Kids bijvoorbeeld, maar dat is nog lang niet alles.. Je kan haar namelijk dagelijks vinden op de set van de grootste film- en serieproducties zoals House of the Dragon, Fantastic Beasts 3, Cruella, Morbius, The Witcher…

Luna Dupont

Luna Dupont

Met meer dan 220.000 volgers op TikTok is Luna vastberaden om een toekomst op te bouwen als content creator/danseres/zangeres/actrice. Samen met Hailey Bonduwe, behaalde ze in 2023 wereldwijd de derde plaats met hun dansroutine en hun passage in Vloglab op VTM Kids smaakte ook alvast naar meer. Wie weet wat de toekomst voor haar in petto heeft!

Hailey Bonduwe

Hailey Bonduwe

Met een bronzen medaille van het wereldkampioenschap dansen op zak, is TikTok al jaren haar tweede natuur geworden. Hailey kent alle teksten van elk nummer, geeft dansworkshops, houdt van mode en make-up en was te zien in Vloglab op VTM Kids en De Wonderjaren met Siska Schoeters op Eén. Kortom, een bezige bij met heel wat talent!

Emma Vandyck

Emma Vandyck

De afgelopen jaren zagen we Emma letterlijk en figuurlijk groeien. Zowel in haar sport als op social media. Paardrijden is er al haar hele leven wat resulteerde in meer dan een passie, wat ook te zien valt op haar kanalen. Toch heeft ze ruimte voor haar andere interesses en is ze bijvoorbeeld vaak model, houdt ze van shoppen, make-up uitproberen en de juiste outfit uitzoeken voor leuke momenten met haar vrienden.

Marcia Matthys

Marcia Matthys

Marcia zette zichzelf in 2020 op de kaart en ging van 5.000 volgers naar meer dan 100.000 in slechts 6 maanden op TikTok! Ze is enorm creatief, enthousiast en zit boordevol humor. Naast content creatie heeft Marcia een grote passie voor muziek. Zo geeft ze zelf piano- en zangles, heeft ze haar eigen coverband (Marine V.) en maakt ze deel uit van Scala & Kolacny Brothers.

Bowa

Bowa

Bowa timmert aan haar weg naar de top met uitzonderlijk straffe TikTok-video’s. Ze is echter geen ééndagsvlieg waarbij haar acteerervaring goed van pas komt bij de hilarische sketches op basis van zelfbedachte en herkenbare personages. Mogelijks ken je haar ook wel van reeksen zoals ‘Billie vs. Benjamin’, ‘Make Belgium Great Again’, ‘F*** You Very Much’… Eén ding is zeker, van Bowa hebben we het laatste nog niet gezien!

Sederginne

Sederginne

Bij ons draait alles om entertainment en daarom zijn we extra trots om aan te kondigen dat dragqueen ‘Sederginne’ ons team komt versterken! Ze is al een grote ster in Nederland dankzij RuPaul’s Drag Race Holland, haar eigen tv-show op Videoland en drie seizoenen lang als host van ‘Like to Watch’ voor Netflix. Nu is ze klaar om terug naar huis te komen en ook België te betoveren! Met haar solotheatershow in Antwerpen en ‘What a Drag’ op Streamz, weten we dat jij er ook klaar voor bent! Stap in de wereld van Sederginne en laat je meeslepen door haar geweldige carrière vol glitter, glamour en grensverleggende optredens!
Michiel Vandeweert

Michiel Vandeweert

Michiel is een ware bron van inspiratie. Terwijl hij iedereen motiveert om in onszelf te geloven, onze dromen te volgen en het beste van elke dag te maken, probeert hij te genieten van zijn grootste passies: film, tech, Anime en videogames. Over achievements gesproken… Ondanks een lage levensverwachting van 12 jaar is hij nu 25 jaar oud (!), bouwt hij verder aan 1M volgers op TikTok en heeft hij een sterke Twitch-community als dé #1PROgeria gamer! Nee echt, je zou zijn skills eens moeten zien… 🥵

Maja Van Honsté

Maja Van Honsté

De talentvolle Maja Van Honsté is van alle markten thuis en kan je meestal op de planken of in een opnamestudio vinden. Zo kan je haar aan het werk zien in de Studio100 musical ‘De 3 Biggetjes’ met K3 en speelde ze in het verleden mee in musicals als: Red Star Line, 40-45, Charlie and the Chocolate Factory, Daens, Mamma Mia, The Sound Of Music,… Haar stem herken je uit de duizend en leende ze onder andere aan enkele bekende Disney films zoals: Aladdin, Soul, Onward en Toy Story 4. Ook op Ketnet, VTMKzoom, Studio 100, Disney Channel, Netflix, Nickelodeon en Apple TV drukte ze haar STEMpel (pun intended). Alsof dat niet genoeg was toont ze haar muzikale kant in een close harmony trio ‘The Maries’ genaamd.

Selin and Mo

Selin and Mo

En plots kwamen Selin en Muhammed opgedoken vanuit Limburg. In maar liefst twee maanden tijd bouwden ze eind 2022 aan hun weg richting de 100.000 volgers op TikTok! Verwacht je aan hilarische taferelen binnen hun relatie waarbij hun Italiaans-Turkse cultuurverschillen ook af en toe aan bod durven te komen. Aan een ongezien snel tempo volgen we hun verhaal graag mee!

Kristof Goffin

Kristof Goffin

Kristof ken je niet alleen als Alex uit de populaire Eén reeks ‘Dertigers’, maar wist je dat hij sinds 2011 ook dansleraar is bij Dansstudio 1-2-3 van Davy Brocatus? Straffer nog.. Kort na zijn deelname aan Star Academy werd hij ook meteen verantwoordelijk voor de meest iconische dansmove van het Eurovisiesongfestival toen Kate Ryan met de ‘kniezwengel’ uitpakte in Athene.

Mrkrul

Mrkrul

Mrkrul. De meest creatieve, altijd enthousiaste en optimistische content creator uit Limburg met grote dromen. Hij scoort enorm straffe cijfers terwijl hij zijn collectie Pokémon en andere leuke items uitbreidt. Steeds in de weer om originele content en ideeën naar alle mogelijke platformen te brengen. Dat hij dat ook goed doet, bewijzen z’n 1 miljoen volgers op TikTok wel.

SUEB

SUEB

Short form video draait om entertainment en laat dat net het doel zijn van Soufiane! Zijn enige missie: jouw dag maken door je te entertainen en een glimlach op jouw gezicht te toveren. Met een hoop respect en enthousiasme trekt hij het land rond om geweldig leuke content te maken.

Nickxerr

Nickxerr

Nick heeft maar één doel: mensen aan het lachen brengen. Ook al betekent dat, dingen doen waar anderen niet eens aan willen beginnen 😅 Met zijn eerder ‘edgy’ content brengt hij precies het soort materiaal dat jongeren willen zien en doet dat duidelijk met succes!

Meester Juan

Meester Juan

Meester Juan is geboren en getogen in Antwerpen, heeft Spaanse roots en slechts één doel: het verspreiden van positieve vibes. Als leraar in het lager onderwijs moedigden zijn leerlingen hem aan om op TikTok te gaan. In 2020 scoorde hij in negen maanden meer dan 130.000 volgers, klaar om met zijn video’s elk dag opnieuw een glimlach op jouw gezicht te toveren. En dat doet hij met veel succes!

Tim Ost

Tim Ost

Not your ordinary dad. Tim Ost is naast een geweldige vader van twee ook acteur/stuntperformer, occasionele gamer en filmfreak met een gigantische voorliefde voor horror. Hij speelde ook bijna drie jaar als inspecteur Tom in De Buurtpolitie, wat hem naar het witte doek bracht. Hij is gespecialiseerd in special fx en maakt z’n eigen props, maar houdt zijn familie centraal in het hele verhaal.