Kamilla Steczkowska

Kamilla Steczkowska

Kamilla is een Belgisch Poolse actrice, regie assistent, erg creatieve illustrator and bovenal iemand met grote dromen. Je hebt haar vermoedelijk wel al eens op tv gezien in Vloglab #stories en The Voice Kids Extra op VTM Kids bijvoorbeeld, maar dat is nog lang niet alles.. Je kan haar namelijk dagelijks vinden op de set van de grootste film- en serieproducties zoals House of the Dragon, Fantastic Beasts 3, Cruella, Morbius, The Witcher…

Bowa

Bowa

Bowa timmert aan haar weg naar de top met uitzonderlijk straffe TikTok-video’s. Ze is echter geen ééndagsvlieg waarbij haar acteerervaring goed van pas komt bij de hilarische sketches op basis van zelfbedachte en herkenbare personages. Mogelijks ken je haar ook wel van reeksen zoals ‘Billie vs. Benjamin’, ‘Make Belgium Great Again’, ‘F*** You Very Much’… Eén ding is zeker, van Bowa hebben we het laatste nog niet gezien!

Giana de Kat

Giana de Kat

Wanneer je al een hele tijd straffe content maakt op sociale media en het ook nog eens tot de top 10 in het televisieprogramma / talentenzoektocht ‘K2 zoekt K3’ schopt, staat er ongetwijfeld een mooie toekomst voor de deur. Giana blijft echter met de voetjes op de grond en houdt ervan om positieve content te maken en hard verder te werken aan haar zangcarrière. Naast muziek wordt ze zelf ook vrolijk van kleding, beauty, kaarsjes, natuur en dieren. Dit alles terwijl ze het zo authentiek mogelijk probeert te houden op TikTok en Instagram.

Marie Smeets

Marie Smeets

Hoe filmpjes maken over aankopen bij de Action tot een groot succes op TikTok kan leiden. Wat nog beter werkt is gewoon jezelf zijn en dat is precies waar Marie in uitblinkt. Ze doet het omdat ze het graag doet en hoopt dan ook haar positiviteit over te dragen naar anderen.

Marcia Matthys

Marcia Matthys

Marcia zette zichzelf in 2020 op de kaart en ging van 5.000 volgers naar meer dan 100.000 in slechts 6 maanden op TikTok! Ze is enorm creatief, enthousiast en zit boordevol humor. Ze werkt ook dagelijks met kinderen en is zonder twijfel de beste muzikant van ons team. Zo geeft ze zelf piano- en zangles, heeft ze haar eigen coverband (Marine V.) en maakt ze deel uit van Scala & Kolacny Brothers.

Luna Dupont

Luna Dupont

Met meer dan 200.000 volgers op TikTok is Luna vastberaden om een toekomst op te bouwen als content creator/danseres/zangeres/actrice. Haar passage in Vloglab op VTM Kids smaakt naar meer, dus wie weet wat de toekomst voor haar in petto heeft!

Hailey Bonduwe

Hailey Bonduwe

Met een grote passie voor dansen is TikTok haar tweede natuur geworden. Ze kent alle teksten van elk nummer, geeft dansworkshops, houdt van mode en make-up en was onlangs te zien in Vloglab op VTM Kids en De Wonderjaren met Siska Schoeters op Eén. Kortom, een bezige bij met heel wat talent!

Maja Van Honsté

Maja Van Honsté

De talentvolle Maja Van Honsté is van alle markten thuis en kan je meestal op de planken of in een opnamestudio vinden. Zo speelt ze mee in de spektakelmusical ’40-45′ en is ze te zien als Julia in de Daens-musical. Haar stem herken je uit de duizend en leende ze onder andere aan enkele bekende Disney films zoals: Aladdin, Soul, Onward en Toy Story 4. Ook op Ketnet, VTMKzoom, Studio 100, Disney Channel, Netflix, Nickelodeon en Apple TV drukte ze haar STEMpel (pun intended). Alsof dat niet genoeg was toont ze haar muzikale kant in een close harmony trio ‘The Maries’ genaamd.

Kristof Goffin

Kristof Goffin

Kristof ken je niet alleen als Alex uit de populaire Eén reeks ‘Dertigers’, maar wist je dat hij sinds 2011 ook dansleraar is bij Dansstudio 1-2-3 van Davy Brocatus? Straffer nog.. Kort na zijn deelname aan Star Academy werd hij ook meteen verantwoordelijk voor de meest iconische dansmove van het Eurovisiesongfestival toen Kate Ryan met de ‘kniezwengel’ uitpakte in Athene.

Mrkrul

Mrkrul

Mrkrul. De altijd enthousiaste en optimistische content creator uit Limburg met grote dromen. Hij scoort enorm straffe cijfers op TikTok en YouTube terwijl hij zijn collectie Pokémon en andere leuke items uitbreidt. Steeds in de weer om originele content en ideeën naar beide platformen te brengen.

Meester Juan

Meester Juan

Meester Juan is geboren en getogen in Antwerpen, heeft Spaanse roots en slechts één doel: het verspreiden van positieve vibes. Als leraar in het lager onderwijs moedigden zijn leerlingen hem aan om op TikTok te gaan. In 2020 scoorde hij in negen maanden meer dan 130.000 volgers, klaar om met zijn video’s elk dag opnieuw een glimlach op jouw gezicht te toveren. En dat doet hij met veel succes!

Tim Ost

Tim Ost

Not your ordinary dad. Tim Ost is naast een geweldige vader van twee ook acteur/stuntperformer, occasionele gamer en filmfreak met een gigantische voorliefde voor horror. Hij speelde ook bijna drie jaar als inspecteur Tom in De Buurtpolitie, wat hem naar het witte doek bracht. Hij is gespecialiseerd in special fx en maakt z’n eigen props, maar houdt zijn familie centraal in het hele verhaal.

Lean Valcke

Lean Valcke

Lean Valcke heeft een hobby waar hij later zijn fulltime job van wil maken: sociale media. Dagelijks gaat hij creatief aan de slag om mensen aan het lachen te brengen en positiviteit te verspreiden. Een jongeman met doelgerichte dromen, een vat vol ideeën en een passie voor entertainment die we met plezier ondersteunen!

Lars Jonkers

Lars Jonkers

Lars komt uit Nederland, maar verhuisde naar België voor de liefde. Wat is er mooier dan dat? Samen met zijn vriendin Sara gaat hij dan ook geen enkele creatieve challenge uit de weg. Met zijn TikTok-account weten ze wat ze in handen hebben en zijn ze samen bereid om een stap verder te gaan.